Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ingrid

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call

Λεπτομερής ενημέρωση

Αριθμός στρωμάτων: 10-στρώμα Βασικό υλικό: FR4
πάχος πλάκας: 0.62mm Μέγεθος του πίνακα: 1
Τύπος: Ηλεκτρικό PCBA από σίδηρο πάχος χαλκού: 1.6mm
Υψηλό φως:

2mm pcba

,

0.6mm pcba

,

FR4 τυπωμένη συνέλευση πινάκων κυκλωμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Συγκρότημα ηλεκτρικού σιδήρουPCBΑΈξυπνο ΣπίτιPCBΑ PCBΣυγκρότηση.

 

Περιγραφή Ικανότητα

Μίν. Μέγεθος τρύπας

0.2mm

Ελάχιστο πλάτος γραμμής

4 χιλιοστά

Ελάχιστη διαφορά γραμμών

4 χιλιοστά

Τελεία επιφάνειας

Χρυσή επικάλυψη

Τύπος

Πολυεπίπεδη PCB

Σκηνές

1-28

Βασικό υλικό

FR4, υψηλής θερμοκρασίας, FR4, υψηλής συχνότητας, αλουμίνιο, FPC

Δάχος χαλκού

1ΟZ

Μέγεθος τρύπας

0.2mm

Min BGA

0.25mm

Πρότυπο PCB

Πρότυπο IPC-II

Λειτουργία

Διαβίβαση σήματος

 

 

Η Συνέλευση Ηλεκτρικού Σιδήρου PCBA και η Smart Home PCBA PCB Assembly είναι δύο ξεχωριστές ηλεκτρονικές συναθροίσεις που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές εφαρμογές.

 

Συγκρότημα ηλεκτρικού σιδήρου PCBA:Η Συνέλευση Ηλεκτρικού Σιδήρου PCBA αναφέρεται στην Συνέλευση Πίνακας Τυπωμένων Κυκλωμάτων που χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικό σίδερο.και άλλα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού σιδήρουΤο PCBA περιλαμβάνει συνήθως τα ακόλουθα στοιχεία:

Μικροελεγκτής ή μικροεπεξεργαστής: Διαχειρίζεται τον έλεγχο και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του ηλεκτρικού σιδήρου και άλλες λειτουργίες.

 

Σύνδεσμοι τροφοδοσίας:Μετατρέπει την πηγή ισχύος εισόδου (συνήθως εναλλασσόμενο) στα κατάλληλα επίπεδα τάσης και ρεύματος που απαιτούνται για το θερμαντικό στοιχείο και άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Αισθητήρας θερμοκρασίας: Παρακολουθεί τη θερμοκρασία του θερμαντικού στοιχείου και παρέχει ανατροφοδότηση στον μικροελεγκτή για ρύθμιση της θερμοκρασίας.

 

Οδηγός θερμαντικού στοιχείου:Ελέγχει την ισχύ που παρέχεται στο θερμαντικό στοιχείο με βάση τη θερμοκρασία που ορίζεται από τον χρήστη.

Μέρη διεπαφής χρήστη: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κουμπιά, διακόπτες και οθόνη LCD ή LED για τη ρύθμιση των ρυθμίσεων θερμοκρασίας και την εμφάνιση άλλων πληροφοριών.

Το Assembly Electric Iron PCBA υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργικότητα, ασφάλεια και απόδοση.

 

Επικεφαλής του Smart Home PCBA:Το Smart Home PCBA αναφέρεται στην συναρμολόγηση πλατφόρμας εκτυπωμένων κυκλωμάτων που χρησιμοποιείται σε έξυπνες οικιακές συσκευές.Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έξυπνα χαρακτηριστικά ελέγχου και σύνδεσης για διάφορες εφαρμογές έξυπνου σπιτιούΤο PCBA περιλαμβάνει συνήθως τα ακόλουθα στοιχεία:

Μικροελεγκτής ή μικροεπεξεργαστής: Διαχειρίζεται τις λειτουργίες ελέγχου και επικοινωνίας της συσκευής έξυπνου σπιτιού.Μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ασύρματες δυνατότητες (όπως Wi-Fi ή Bluetooth) για σύνδεση με οικοσυστήματα έξυπνου σπιτιού ή εφαρμογές smartphone.

Αισθητήρες: Ανάλογα με την συγκεκριμένη εφαρμογή έξυπνου σπιτιού, το PCBA μπορεί να περιλαμβάνει διάφορους αισθητήρες όπως θερμοκρασία, υγρασία, κίνηση ή αισθητήρες φωτός.

Μονούλες επικοινωνίας: Αυτές οι ενότητες επιτρέπουν στη συσκευή έξυπνου σπιτιού να συνδέεται και να επικοινωνεί με άλλες συσκευές ή με κεντρικό κόμβο έξυπνου σπιτιού.

 

Συνοριακή διαχείριση ισχύος:Ελέγχει την παροχή ενέργειας και τη διανομή εντός της συσκευής έξυπνου σπιτιού.

 

Συστατικά της διεπαφής χρήστη:Το Smart Home PCBA έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την αυτοματοποίηση, το τηλεχειρισμόκαι ενσωμάτωση με άλλες έξυπνες συσκευές και πλατφόρμες σε ένα έξυπνο σπιτικό. Δοκιμάζεται για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργικότητα, συμβατότητα και ασφάλεια.

 

Η Electric Iron PCBA και η Smart Home PCBA PCB Assembly είναι δύο ξεχωριστές ηλεκτρονικές συναρμολογίες με διαφορετικούς σκοπούς.Η Συνέλευση Ηλεκτρικού Σιδήρου PCBA ελέγχει το θερμαντικό στοιχείο και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας σε ένα ηλεκτρικό σίδερο, ενώ το Smart Home PCBA παρέχει έξυπνα χαρακτηριστικά ελέγχου και συνδεσιμότητας για διάφορες εφαρμογές έξυπνου σπιτιού.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437