Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ingrid

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Κατασκευή δισκοειδών

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Πίνακες ηλεκτρονικών συστημάτων

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Εργοστάσιο κυκλωτικών πλακών

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Συγκρότηση PCB και εξαρτημάτων

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Πίνακες ηλεκτρονικών συστημάτων

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Εργοστάσιο κυκλωτικών πλακών

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

Έμπειροι μηχανικοί

 

Golden Triangle Group Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

Ενημερωμένες συσκευές

 

OEM / ODM

 

Ο Όμιλος Golden Triangle παρέχει υπηρεσίες OEM/ODM στους πελάτες μας.

 

  • Πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών OEM:

1)Υποστήριξη σχεδιασμού: Συνεργασία με τους πελάτες για την παροχή υποστήριξης στον σχεδιασμό, τη διάταξη και την επικύρωση των πλακών κυκλωμάτων.

 

2)Κατασκευαστική ικανότηταΑπό την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι την επεξεργασία της παραγωγής, παρέχουμε οικονομικά αποδοτική και υψηλής ποιότητας κατασκευή πλακών κυκλωμάτων.

 

3) ΕπενδύσειςΠρομήθεια εξαρτημάτων: Υπεύθυνος για την προμήθεια διαφόρων εξαρτημάτων, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και καταναλωτικών υλικών που απαιτούνται για τα κυκλώματα κυκλωμάτων.

 

4)Συγκρότηση παραγωγής: Εγκατάσταση πλακών κυκλωμάτων σε τελικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της συγκόλλησης, των δοκιμών, της διενέργειας διορθώσεων και της συσκευασίας.

 

5) ΕπενδύσειςΈλεγχος ποιότητας: Ελέγχοντας αυστηρά τη διαδικασία παραγωγής, εφαρμόζοντας τον έλεγχο και τη διαχείριση της ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις.

 

 

  • Πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών ODM:

1)Καινοτόμο σχεδιασμό: Παροχή καινοτόμου σχεδιασμού πλακών κυκλωμάτων και λύσεων με βάση τις ανάγκες των πελατών και τις τάσεις της αγοράς.

 

2)Ανάπτυξη προϊόντων: Συμμετοχή στην πλήρη διαδικασία ανάπτυξης και επικύρωσης του προϊόντος, από την ιδέα μέχρι το πρωτότυπο.

 

3) ΕπενδύσειςΜηχανική υποστήριξη: Προσφορά τεχνικής υποστήριξης και συμβουλευτικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν θέματα σχεδιασμού και κατασκευής.

 

4)Προσαρμοσμένη παραγωγήΠαροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σχεδιασμού, κατασκευής και συναρμολόγησης πλακών κυκλωμάτων βάσει των απαιτήσεων των πελατών.

 

5) ΕπενδύσειςΣυνεργασία μάρκας: Συνεργασία με πελάτες για την κοινή κυκλοφορία προϊόντων κυκλωτικών πλακών υπό τις δικές τους μάρκες, παρέχοντας συνολικές λύσεις.

 

 

  • Εξαιρετικές Ικανότητες:

1)Ικανότητα σχεδιασμού: Διαθέτει επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού πλακών κυκλωμάτων και προηγμένα εργαλεία λογισμικού σχεδιασμού για την επίτευξη πολύπλοκου σχεδιασμού και επικύρωσης κυκλωμάτων.

 

2)Κατασκευαστική ικανότητα: Έχοντας προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και ροή διαδικασιών για την αποτελεσματική και ακριβή κατασκευή διαφόρων τύπων πλακών κυκλωμάτων.

 

3) ΕπενδύσειςΔιαχείριση ποιότητας: Ακολουθεί αυστηρά το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO, διεξάγει αυστηρό έλεγχο ποιότητας και δοκιμές για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα πληρούν τα πρότυπα και τις απαιτήσεις των πελατών.

 

4)Διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού: Η δημιουργία ενός υγιούς συστήματος εφοδιαστικής αλυσίδας και η συνεργασία με αξιόπιστους προμηθευτές για τη διασφάλιση της ποιότητας των εξαρτημάτων και της σταθερής προμήθειας.

 

5) ΕπενδύσειςΔυνατότητα καινοτομίας: Έχοντας ισχυρή αίσθηση καινοτομίας και τεχνική ισχύ για την παροχή μοναδικών λύσεων και σχεδίων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών.

 

6)Ελέγχος του χρόνου παράδοσης: Διαθέτει αποτελεσματικό σχεδιασμό παραγωγής και διαχείριση της εφοδιαστικής ώστε να εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών των πελατών.

 

 

Οι υπηρεσίες OEM/ODM μας στη βιομηχανία PCB και PCBA παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες, από το σχεδιασμό έως την κατασκευή μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος.Εξαιρετικές δυνατότητες OEM/ODM επιτρέπουν στους πελάτες να επικεντρωθούν στην βασική τους δραστηριότητα εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος, αξιοπιστία και ανταγωνιστικότητα.

Ε & Α

 

Ο όμιλος Golden Triangle έχει εξαιρετικές δυνατότητες Ε&Α στον τομέα των PCBA και της παραγωγής τελικών προϊόντων.Η δέσμευσή μας για έρευνα και ανάπτυξη μας επιτρέπει να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων και να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας.

 

  • Επαγγελματική ομάδα Ε&Α:

 

- Δεν ξέρω.Έχουμε μια πολύ εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης που αποτελείται από μηχανικούς, σχεδιαστές και τεχνικούς.που μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε πολύπλοκες προκλήσεις και να αναπτύσσουμε πρωτοποριακές λύσεις.

 

  • Τελευταίες εγκαταστάσεις:

 

Οι εγκαταστάσεις Ε&Α μας είναι εξοπλισμένες με προηγμένα εργαλεία, εξοπλισμό και λογισμικό για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της δοκιμής των PCBA και των τελικών προϊόντων.Αυτή η υποδομή μας επιτρέπει να διεξάγουμε διεξοδική έρευνα, σχεδιασμού και πρωτοτύπων.

 

  • Συνεργασία και εταιρικές σχέσεις

 

Συνεργαζόμαστε ενεργά με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, ερευνητικά ιδρύματα και τεχνολογικούς εταίρους για την ανταλλαγή γνώσεων, την ανταλλαγή πόρων και την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.Αυτές οι συνεργασίες ενισχύουν τις ικανότητες Ε&Α μας και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε state-of-the-art λύσεις στους πελάτες μας.

 

  • Συνεχή καινοτομία:

 

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών Ε& Α. Εξερευνούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες, υλικά και διαδικασίες κατασκευής για τη βελτίωση της απόδοσης, της αξιοπιστίας,και αποδοτικότητα του PCBA και των τελικών προϊόντωνΗ αφοσίωσή μας στη συνεχή καινοτομία διασφαλίζει ότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας, προηγμένες λύσεις για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

 

  • Προσαρμογή και ράψιμο:

 

Με τις ισχυρές μας ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης, ξεχωρίζουμε στην εξατομίκευση και την εξατομίκευση PCBA και τελικών προϊόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών.Η ομάδα Ε&Α συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσει τις μοναδικές τους απαιτήσεις και να αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ειδικές τους ανάγκες..

 

 

Οι εξαιρετικές δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης του Golden Triangle Group στον τομέα των PCBA και της κατασκευής τελικών προϊόντων μας επιτρέπουν να παρέχουμε καινοτόμες, υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας.Προσπαθούμε να ωθήσουμε τα όρια της τεχνολογίας και να παρέχουμε προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και αξιοπιστίας.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437