Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ingrid

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call
Golden Triangle Group Ltd

Ποιότητα, Ετικέτα, Επαγγελματισμός και Αφιέρωση

  • Golden Triangle Group Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: Αριθμός Υπαλλήλων: 200~500
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Golden Triangle PCB & Technologies ιδρύθηκε το 2008 ως ένας κατασκευαστής PCB πλήρους εξυπηρέτησης στην Κίνα που ειδικεύεται στο υψηλό μείγμα.Οι πλακέτες PCB μας χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες., εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιομηχανικό έλεγχο, καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ιατρική περίθαλψη κλπ.Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε υπηρεσίες EMS που παρέχονται από το υποκατάστημα της εταιρείας μας στο Wuhan, επαρχία Hubei.

 

Η εκδοχή της GT Group είναι να παρέχει από την ιδέα στο προϊόν για τα πλήρη χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών.Είμαστε εταιρείες ομίλου που περιλαμβάνουν σχεδιασμό ιδεών, σχεδιασμός PCB, σχεδιασμός δομής, κατασκευή PCB, συναρμολόγηση PCB, κατασκευή συσκευών δοκιμής E, κατασκευή κιβωτίων στο σπίτι.

Ιστορία

2008

Ιδρύθηκε η Golden Triangle PCB & Technologies Ltd.

Πεδίο δραστηριότητας: Παρασκευαστής άκαμπτων PCB με υψηλό μείγμα, χαμηλό όγκο και πρωτότυπα γρήγορης στροφής

 

2015

Ιδρύθηκε η Golden Triangle E-test Fixture and Equipment Ltd.

Πεδίο δραστηριοτήτων:Ελέγχου ηλεκτρονικών συσκευών και εξοπλισμού για PCB & PCBA

 

2016

Ιδρύθηκε η Golden Triangle Flex Ltd.
Πεδίο δραστηριοτήτων: κατασκευαστής πλαστικών και άκαμπτων πλαστικών κυλίνδρων

 

2017

Ιδρύθηκε η Yaya Software LTD
Πεδίο δραστηριότητας: Σύστημα ERP και πλατφόρμα IoT

 

2019

Ιδρύθηκε η Golden Triangle Smart Ltd.
Πεδίο δραστηριότητας: σχεδιασμός ιδεών, διάταξη PCB, συναρμολόγηση PCB, προμήθεια εξαρτημάτων, κατασκευή κιβωτίων

 

2022

Η Power X Ltd ιδρύθηκε για πράσινη ενέργεια

Υπηρεσία

Golden Triangle Group is a comprehensive electronics company that offers a wide range of services to support customers in bringing their ideas to life and transforming them into fully functional productsΟι υπηρεσίες μας καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων, παρέχοντας μια βολική λύση ενός σταθμού για τους πελάτες μας.

 

1. Σχεδιασμός ιδεών: Η ομάδα μας από έμπειρους σχεδιαστές και μηχανικούς συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσουν τις έννοιες και τις απαιτήσεις τους.διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους και της βελτιστοποίησης τους για τον προβλεπόμενο σκοπό.

 

2. Σχεδιασμός PCB: Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού PCB (Εκτυπωμένο Πίνακα Κυκλωμάτων). Οι ειδικοί μηχανικοί μας δημιουργούν προσαρμοσμένες διαταγές πλακέτων κυκλωμάτων,λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές ανάγκες του προϊόντος και τη λειτουργικότητά του.

 

3Σχεδιασμός δομής: Εκτός από το σχεδιασμό PCB, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού δομής.διασφάλιση ότι είναι αισθητικά ευχάριστη, λειτουργικό και πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές.

 

4Παραγωγή PCB: Με τις ικανότητές μας παραγωγής PCB, μπορούμε να παράγουμε αποτελεσματικά πλαίσια κυκλωμάτων υψηλής ποιότητας.Χρησιμοποιούμε προηγμένες διαδικασίες κατασκευής και τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία και την απόδοση των PCB.

 

5. Συνέλευση PCB: Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συναρμολόγησης PCB, οι οποίες περιλαμβάνουν την πλήρωση των πλακών κυκλωμάτων με ηλεκτρονικά εξαρτήματα.Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης εξασφαλίζουν ακριβείς και αποτελεσματικές διαδικασίες συναρμολόγησης.

 

6. Κατασκευή συσσωρευτών E-Test: Ειδικευόμαστε στην κατασκευή συσσωρευτών E-Test, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή της λειτουργικότητας και της απόδοσης των συναρμολογημένων PCB.Τα κορδόνια μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται σε ειδικές απαιτήσεις δοκιμών.

 

7. Box-Building: Οι εσωτερικές μας δυνατότητες box-building μας επιτρέπουν να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συναρμολόγησης προϊόντων.και άλλα απαραίτητα μέρη στο τελικό προϊόν, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής.

 

8Ηλιακή Ενέργεια: Εκτός από την κατασκευή και συναρμολόγηση ηλεκτρονικών, έχουμε επίσης εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης ηλιακών συλλεκτών και της ενσωμάτωσης του συστήματος.

 

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι το τελικό προϊόν, διασφαλίζοντας ότι οι απαιτήσεις ηλεκτρονικών προϊόντων των πελατών μας ικανοποιούνται αποτελεσματικά και αποτελεσματικά.Με την εμπειρία και τις δυνατότητές μας, στοχεύουμε να είμαστε ένας αξιόπιστος εταίρος για την εισαγωγή καινοτόμων ηλεκτρονικών προϊόντων στην αγορά.

Η ομάδα μας

Παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών έξυπνου τρόπου ζωής.

Για να γίνει ένα γνωστό εμπορικό σήμα για έξυπνο σπίτι που ζει σε όλο τον κόσμο.

να φέρουμε έξυπνους τρόπους ζωής σε κάθε νοικοκυριό σε όλο τον κόσμο.

Κεντρική στον πελάτη, επιτρέποντας σε κάθε υπάλληλο να κατανοήσει τις επιχειρηματικές λειτουργίες και να επιτύχει υλική και πνευματική ευτυχία.

Προκάλεσε τον εαυτό σου, ξεπέρασε τα όνειρα, ενωθείτε και βοηθήστε ο ένας τον άλλον, και δημιουργήστε καλά αποτελέσματα μαζί.

Why GT

Γιατί να επιλέξετε τον όμιλο GT;

 

15 χρόνια

Εμπειρογνώμονες PCB, PCBA και Box-building

 

Παραθέτω γρήγορα.

4 ώρες

 

Συνεχή εξοικονόμηση κόστους

Προσπαθούμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Γρήγορη ενεργοποίησηΚΠΚαι υπηρεσία PCBA

12 ώρες γρήγορη παράδοση.

 

Επαγγελματίες και εξειδικευμένοι

Επαγγελματική ομάδα από την ιδέα μέχρι το προϊόν

 

Καμία περιορισμένη MOQ

Χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα

 

Ομάδα υποστήριξης πελατών

Τουλάχιστον 3 άτομα για την υποστήριξη ενός πελάτη

 

100% έλεγχος ποιότητας

Επαγγελματική ομάδα ελέγχου ποιότητας, 100% εγγύηση ποιότητας

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437