Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ingrid

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call

Λεπτομερής ενημέρωση

Εφαρμογή: Ξενοδοχείο, Εμπορικό, Οικιακό Πηγή ενέργειας: usb, ηλεκτρικό
Τύπος: Τμήματα καλύβας Ονομασία προϊόντος: Πίνακα ελέγχου οροφής
αριθμήσεις στρώματος: 1--22L Βασικό υλικό: FR-4, υψηλής θερμοκρασίας, PTFE
Υψηλό φως:

Εταιρείες σχεδιασμού PCB FR4

,

Εταιρείες σχεδιασμού PCB PTFE

,

Προμηθευτής πλακών PCB υψηλής θερμοκρασίας

Περιγραφή προϊόντων

Ερευνητική και τεχνολογική ανάπτυξη PCBA και κατασκευή πίνακας ελέγχου οθόνης LCD με 4 κουμπιά.

 

Περιγραφή Ικανότητα

Εφαρμογή

Κεφάλαιο οχήματος

Υλικό

FR4 CEM1 CEM3 Αύξηση TG

Μοντέλο

00,2-5,0 mm

Ελάχιστο πλάτος γραμμής/ενδιάμεσος χώρος

50 μm/60 μm

Δύναμη

1250W

 

 

Σχεδιασμός PCB:Το πρώτο βήμα στη διαδικασία Ε&Α είναι ο σχεδιασμός της διάταξης PCB. Αυτό περιλαμβάνει τον προσδιορισμό του μεγέθους και του σχήματος του PCB, καθώς και την τοποθέτηση των εξαρτημάτων, των ίχνη και άλλων κυκλωμάτων.Ο σχεδιασμός θα πρέπει να περιλαμβάνει την επαφή με 4 κουμπιά, η οθόνη LCD, και όλα τα άλλα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για τον έλεγχο της καπός.

 

Επιλογή μικροελεγκτή:Ο μικροελεγκτής είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας της πλακέτας ελέγχου.όπως ισχύ επεξεργασίαςΟ μικροελεγκτής πρέπει να διαθέτει επαρκείς εισόδους και εξόδους για να συνδεθεί με τα κουμπιά αφής, την οθόνη LCD και άλλα απαιτούμενα εξαρτήματα.

 

Χειριστική διεπαφή:Ο πίνακας ελέγχου ενσωματώνει μια διεπαφή αφής με 4 κουμπιά, η οποία απαιτεί εξαρτήματα αισθητήρα αφής και συναφή κυκλώματα.Το κυκλώμα επαφής με το άγγιγμα είναι υπεύθυνο για την ανίχνευση της εισόδου επαφής και την αποστολή αντίστοιχων σημάτων στον μικροελεγκτή για περαιτέρω επεξεργασία.

 

Εικονική οθόνη:Η οθόνη LCD παρέχει οπτική ανατροφοδότηση και πληροφορίες στον χρήστη.Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση της οθόνης με τις κατάλληλες καρφίτσες μικροελεγκτή, παρέχοντας ρεύμα και ρύθμιση σήματος και εφαρμόζοντας τυχόν απαιτούμενα πρωτόκολλα ελέγχου οθόνης.

 

Συστατικά της διεπαφής χρήστη:Ο πίνακας ελέγχου ενσωματώνει τα απαραίτητα εξαρτήματα για την αλληλεπίδραση του χρήστη, όπως κουμπιά ή συσκευές αφής.Αυτά τα στοιχεία συνδέονται με τον μικροελεγκτή και παρέχουν σήματα εισόδου με βάση τις αλληλεπιδράσεις του χρήστηΟ μικροελεγκτής επεξεργάζεται αυτά τα σήματα και ξεκινά τις κατάλληλες ενέργειες ή αλλαγές στη λειτουργία της κουκούλας εμβέλειας.

 

Σύστημα τροφοδοσίας:Το πίνακα ελέγχου περιλαμβάνει κυκλώματα τροφοδοσίας για τη ρύθμιση και τη διανομή ισχύος στα διάφορα εξαρτήματα.και μηχανισμούς προστασίας για τη διασφάλιση σταθερής και ασφαλούς διανομής ενέργειας.

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437