Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ingrid

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18126235437

WhatsApp : +8618774804503

Free call

Προσπαθούμε να κάνουμε το έργο κάθε πελάτη τέλεια

February 1, 2024

τελευταία εταιρεία περί Προσπαθούμε να κάνουμε το έργο κάθε πελάτη τέλεια

Από την ίδρυσή του, ο Όμιλος Golden Triangle συνεργάστηκε με πολλές επιχειρήσεις και πάντα επιμείναμε στην έγκαιρη και υψηλής ποιότητας ολοκλήρωση των έργων τους για κάθε πελάτη.

 

Οι υπηρεσίες μας PCBA περιλαμβάνουν γενικά τα ακόλουθα:

 

  1. Σχεδιασμός PCB: Οι υπηρεσίες PCBA συχνά περιλαμβάνουν σχεδιασμό PCB, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία της διάταξης και των κυκλωμάτων της πλακέτας εκτυπωμένων κυκλωμάτων με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του πελάτη.

- Δεν ξέρω.

  1. Προμήθεια συστατικώνΟι προμηθευτές PCBA βοηθούν στην προμήθεια των απαιτούμενων ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τη διαδικασία συναρμολόγησης.και διασφάλιση της συμβατότητάς τους με το σχεδιασμό PCB.

 

  1. Συγκρότηση PCB: Η βασική υπηρεσία του PCBA περιλαμβάνει την πραγματική συναρμολόγηση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στην κυκλική πλακέτα.και διασφάλιση των κατάλληλων ηλεκτρικών συνδέσεων.

 

  1. Δοκιμές και επιθεώρησηΟι υπηρεσίες PCBA περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες δοκιμές και επιθεωρήσεις για την επαλήθευση της λειτουργικότητας και της ποιότητας των συναρμολογημένων PCB.και περιβαλλοντικές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η απόδοση και η αξιοπιστία του τελικού προϊόντος.

 

  1. Έλεγχος ποιότητας: Οι προμηθευτές PCBA εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης.και τήρηση των βιομηχανικών προτύπων για τον εντοπισμό και τη διόρθωση τυχόν ελαττωμάτων ή ασυνέπειων στην συναρμολόγηση.

- Δεν ξέρω.

  1. Πρωτοτύποι και κατασκευήΟι υπηρεσίες PCBA συχνά προσφέρουν υπηρεσίες prototyping για την παραγωγή μιας μικρής παρτίδας PCB για αρχική δοκιμή και επικύρωση.Οι προμηθευτές PCBA μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή για μεγαλύτερες σειρές παραγωγής για να καλύψουν τις απαιτήσεις όγκου του πελάτη.

- Δεν ξέρω.

  1. Τεκμηρίωση και ιχνηλασιμότηταΟι υπηρεσίες PCBA περιλαμβάνουν τη διατήρηση ολοκληρωμένης τεκμηρίωσης και καταγραφής της ιχνηλασιμότητας καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευαστικής διαδικασίας.και τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι καλά τεκμηριωμένα, επιτρέποντας την ιχνηλασιμότητα και την ταχεία επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

- Δεν ξέρω.

  1. Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας: Ορισμένοι πάροχοι PCBA μπορεί να προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως βελτιστοποίηση σχεδιασμού, ανάλυση σχεδιασμού για την κατασκευή (DFM), ανάλυση σχεδιασμού για δοκιμή (DFT),και υπηρεσίες μετά την παραγωγή όπως συσκευασία και αποστολή.

- Δεν ξέρω.

Συνολικά, οι υπηρεσίες μας PCBA καλύπτουν ολόκληρη τη διαδικασία σχεδιασμού, προμήθειας εξαρτημάτων, συναρμολόγησης, δοκιμών και διασφάλισης της ποιότητας των συναθροισμών κυκλωτικών κυκλωμάτων.Οι υπηρεσίες αυτές αποσκοπούν στην παροχή στους πελάτες μιας ολοκληρωμένης λύσης για τις ανάγκες ηλεκτρονικής συναρμολόγησης..

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales27@gtpcb.com
+8618774804503
+8618774804503
+86 18126235437
+86 18126235437